1. Begynn tidlig, ta gjerne kontakt med megler og stylist tidlig i prosessen slik at en an få råd i forhold til hva som bør gjøres for å klargjøre boligen til salgs.

2. Førsteinntrykket av boligen skjer gjennom bildene i annonsen. Her er målet å gjøre ditt hjem om til kjøperens. Ta bort alt som er personlig som familiebilder og annet som utrykker tydelig din f.eks. livssyn, politiske retning osv.

3. Fremhev det som er unikt eller positivt med boligen. Legg ekstra vekt på å fremheve disse rommene/stedene, få det i fokus!

4. Uteplass! I Norge er vi opptatt av hage og uteområde den tiden vi får nyte det. Fremhev stedene morgensolen, kveldsolen og dagslyset treffer med forskjellig møblement.

5. Lag en prioriteringsliste. En kan bli overveldet over alt som må gjøres før et salg. Lag derfor en liste i prioritert rekkefølge over hva du ønsker å få gjort før foto. Skriv ned alt og jobb deg gjennom så langt du kommer. Summen av alle små detaljer vil skinne gjennom på bildene og heve inntrykket av boligen.

 

Lykke til!