Tjenester og priser

Delstylig • Full styling • Konseptstyling Interiørveiledning

Delstyling

Delstyling innebærer dekor og tekstiler, ingen større møbler. Flere benytter seg av delstyling for å få den siste finishen før et salg for å fremheve boligen.

 

Ønsker du en delstyling går stylisten igjennom din bolig rom for rom med anbefalinger om hva som kan gjøres for best mulig resultat før salg. Stylisten sender i etterkant en klargjøringsliste slik at det er enkelt for deg å forberede boligen før styling. Så styles boligen i henhold til avtale med smakfull og moderne dekor, tekstiler, planter, bilder og lignende som vil heve inntrykket av din bolig før fotografering og visning.

 

PRISER:

1 roms fra 12.000,-

2 roms fra 13.500,-

3 roms fra 15.500,-

4 roms fra 18.500,-

Hus fra 22.500,-

Alle priser er inkl mva.

 

Syv ukers leie av interiør og tekstiler er inkl. i prisen.
Etter 7 uker faktureres 15% av totalprisen pr uke.

full boligstyling

Under full styling møblerer vi hele boligen. Alt fra sofa, spisestue, senger og andre store møbler. Dette inkluderer også tekstiler og dekor som puter, pledd, bilder, planter og annet interiør. Stylisten kommer på forhånd og tar en gjennomgang av boligen. Under en full styling vil det ikke være mulig å bo i boligen, dette for å unngå bruk og skader på møbler og interiør.

 

PRISER:

1 roms fra 16.500,-

2 roms fra 18.500,-

3 roms fra 20.500,-

4 roms fra 23.500,-

Hus etter etterspørsel fra 28.000,-

Alle priser er inkl mva.

 

Syv ukers leie av interiør og tekstiler er inkl. i prisen. Etter 7 uker faktureres 15% av totalprisen pr uke.

INTERIØRVEILEDNING

Varighet: ca 1 time.
Innebærer: Rådgivning

Stylisten går igjennom din bolig rom for rom og vil gi deg råd og tips til hvordan du kan style og klargjøre boligen for fotografering og visning.
Du vil motta en generell interiørveiledning på mail i etterkant hvor det er inspirasjonsbilder og stikkord til hvordan du skal gjennomføre dette.

PRISER:
Fra 2.500,- inkl/mva