I Norge er vi veldig opptatt av interiør og å ha det koselig i hjemmet, nå skal vi fortelle litt om hvordan du kan enkelt benytte deg av flere stiler med enkle grep i samme stue uten å bytte ut de dyre tingene.

Herskapelig, stram stil

Her har vi gått for en litt strammere herskaplig stil, med fokus på å holde oss til rolige toner og store mørke dekorelementer. Ønsker man en slik stil, kan man understreke det herskaplige ved å benytte seg av symmetri som her, to like lenestoler, med like puter i. Når man bruker ulike materialer og overflater på både dekorelementer og tekstiler blir det likevel ikke kjedelig, og kontrastene fremhever hverandre.

 

For å få et eksklusivt preg har vi her valgt et bilde i metall, og et fotografi av en norsk fotograf på veggene. Fotografiet har svart bred ramme og passpartout for den herskaplige følelsen. Et stort mørkt teppe understreker den tunge lune stemningen og binder det hele sammen.

 

Naturlig vår

Dette er den samme stuen som over, her har vi byttet ut dekorelementer og lenestoler.

Vi valgt en mer vårlig, naturlig lett stil. Kombinasjonen av farger, tekstiler og mønster funker på den måten at de fremhever hverandre, og ved bruk av tre-sorter/bambus og jute-teppe får mann inn varme og gjør det lunt.

Noe som også er veldig dekorativt og flott er grønne planter, i flere størrelser, de er også med på å bedre inneklimaet. Hvis man ønsker å kombinere forskjellige mønster er et tips å vele ett element med stort mønster og ett med lite, dette gjør at de to ikke konkurrerer med hverandre.